Lundby Efterskole :: Skoleliv

Skoleliv

BELIGGENHED OG HISTORIE

Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser i en flot, gammel tidligere landbrugsskole fra 1915.

Vi har egen mindre skov og 24 tdr. jord med kort afstand til Dybsø og Avnø fjord.

Fra skolen er der 5 minutters gang til Lundby Station, hvor togene kører mod både nord og syd hver time.

Hovedbanegården når du på 5 kvarter.

Skolen har egen sportshal, gymnastiksal, beachvolleybane og ridehal med internationale mål.

Vi har plads til i alt 100 elever, drenge og piger.

Drenge og piger bor hver for sig på dobbeltværelser og enkelte 3- og 4-mands værelser.

SKOLENS REGLER

Der er mødepligt til undervisningen og måltider.

Der er absolut forbud mod alkohol og euforiserende stoffer.

Skolen er røgfri.

DAGLIGDAGEN

Vi begynder dagen med morgenmad.

Derefter starter undervisningen, som veksler mellem boglige fag, linjefag og valgfag.

Efter aftensmaden er der stilletime, hvor det er muligt at få lektiehjælp.

Enkelte aftener vil der være fællesarrangementer, mens de øvrige aftener vil være til fri disposition.

Hver tirsdag aften er der springundervisning for elever på Hestelinjen, og der er mulighed for at skyde med bue hos bueklubben Gøngen, der holder til på skolen.

Hver onsdag kan man deltage i en times Zumba, når en professionel danser laver træning.

Herudover skal vi på studietur, afholde projektuger, temauger, kreative uger, musical, cykelture, frilufts- og oplevelsesture samt mange andre udfordrende oplevelser.

FÆLLESSKAB

Vi tilstræber, at skolen er et sted hvor samværet med kammeraterne og medarbejderne udvikles og styrkes.

Vi lægger vægt på, at den enkelte viser hensyn og aktivt og positivt er med til at opbygge et godt kammerat- og fællesskab.

VORES ADRESSE

Lundby Efterskole