Lundby Efterskole :: Om Skolen

Lundby Efterskole - med de mange muligheder!

Går du med en drøm om at ta' på efterskole?
Se her hvad Lundby Efterskole tilbyder dig.

Kom indenfor på en livlig og venlig efterskole. Vi er Grundtvig-Koldsk, hvilket betyder stort fokus på fællesskabet og et spændende, udviklende skole- og læringsmiljø.

Skolen er beliggende i naturskønne omgivelser i en flot, tidligere landbrugsskole fra 1915. Vi har egen mindre skov og 24 tdr. jord med kort afstand til Dybsø og Avnø fjord.

Fra skolen er der 5 minutters gang til Lundby Station, hvor togene kører mod både nord og syd hver time. Hovedbanegården når du på 5 kvarter.

Skolen har egen sportshal, teatersal, shelterplads, musiklokale og ridehal med internationale mål.

Vi har plads til i alt 100 elever. Drenge og piger bor hver for sig på dobbeltværelser og enkelte 3- og 4-personers værelser.

Vi er en alsidig efterskole med fem linjefag.Du vælger selv linjefag af lyst og interesse.
Vælg mellem:

• Teater
  • Hest
  • Medielinje
  • Sport, Motion og Sundhed

VALGFAG

Derud over tilbyder vi skiftende valgfag i løbet af året, hvor du kan få prøvet en masse forskellige muligheder.

FASTE AFTENAKTIVITETER

Som faste aftenaktiviteter kan Lundby Efterskole tilbyde:

• Bueskydning med Gøngen Bueklub
  • Zumba med Dansedillen

LÆKKER MAD MELLEM AKTIVITETERNE

På Lundby Efterskole får vi rigtig god mad. Her er noget for enhver smag – og også for vegetarer og elever, der ikke spiser svinekød.

Har du kostallergier vil køkkenet gerne hjælpe dig med at få det rigtige at spise.

Køkkenet tilbyder også individuel kostvejledning.

STUDIETUR

Hvert forår tager vi sammen på studietur til udlandet. I 2019 tager vi på skitur til Sälen i Sverige.

MERE END BARE EN SKOLE

Når du vælger Lundby Efterskole kan du benytte alle vores fine faciliteter:

• Veludstyret Musiklokale
    • Smartboard i alle klasser
    • Dramasal med scene, lyd og lys
    • Shelter og bålplads
    • Kreativt værksted
  • Stor sportshal
  • Fodboldbane
  • Parkourbane
  • Beachvolleybane
  • Store flotte hestebokse
  • Stor ridehal
  • Udendørs ridebane
  • Lærred i fællessalen til film
  • Desuden er der rig mulighed for hygge og samvær på værelserne og i husets hyggelige fællesrum.