Om skolen

Medarbejdere

Køkken

Marlene Petersen

Marlene er køkkenleder og kok gennem 30 år. Hun står for daglig drift i køkkenet, og så har hun pædagogisk erfaring inden for specialpædagogik, autisme og ADHD.

Jean Frederiksen

Jean er uddannet ernæringsassistent, og hun laver dejligt brød, gode kager og spændende salater til vores måltider, meget gerne sammen med eleverne i køkkenet.

Maja Lange

Maja elsker at lave mad og kan skjule bælgfrugter i enhver anretning – endda i kager! Derudover elsker Maja at træne og ved, hvad der kræves ad mad til motionsfreaks! 

Emil

Emil er EGU-elev i Lundby Efterskoles køkken. Samtidig med, at han snitter grøntsager, er han altid frisk på at tale om, hvordan det går for OB i øjeblikket.

Lone Nielsen

Rengøringsansvarlig

Lone er skolens rengøringshaj, og hun har 20 års erfaring indenfor rengøring, fra bl.a TV2 Øst og kongehuset. Her lærer eleverne at føre skrubbe og sæbevand! Fodbold er hendes store passion – og er altid frisk på at snakke om ugens kamp.

Pedeller

Claus Petersen

Claus har været på skolen fra begyndelsen. Han kender enhver sprække og har også valgt de mange flotte og forskellige farver. Skal noget fikses, er det Claus.

Kim Sørensen

Kim er udlært tømrer. Han sørger for løbende at renovere og vedligeholde vores dejlige, gamle bygninger, som dagligt bliver udfordret af stærke teenagere.

Administration

Anna Nonbo

Det er som regel Anna, du får fat i, når du ringer til skolen. Anna har fejret 25 års jubilæum. Du får altid et smil og hjælp.

Emil Rolsted

Forstander

Emil finder du iført en kaffekop, en kage og sin hund – typisk i snak med elever og ansatte i bibliotekets sofaer. Han laver vist også andre ting på kontoret.

Mette Mogensen

Viceforstander

Har du spørgsmål til skema, weekender og andet administrativt, er Mette den rette at gå til. Mette underviser i matematik og spiller gerne til samlingerne.

Lærerne

Simone Karlshøj

Simone er lærer på SMS-linjefaget. Hun er gymnast, elsker dans, yoga, en løbetur eller en volleykamp. Simone underviser også i dansk, engelsk og valgfag.

Klaus Lohmann

Klaus underviser på medielinjen og i fysik og matematik. Han er skolens it-ansvarlige, spiller saxofon og er desuden professionel fotograf med eget firma.

Gwen Hansen

Gwen er fra Canada og flyttede til Danmark for 30 år siden og har været på Lundby Efterskole i 21 år. Hun underviser i engelsk og Cambridge English. Desuden er hun Lundbys ridelærer og staldansvarlig.

Lasse Branig

Lasse er skolens stærkeste mand og en pumper i fitness! Han underviser i tysk, matematik, SMS og fysik-kemi. Desuden mosler han eleverne i amerikansk fodbold.

Lena Lorentzen

Lena underviser på Teaterlinjen og desuden i dansk, tysk og medborgerskab. Når vi holder temadage eller arrangerer lege, er Lena helt sikkert med i processen.

Timmi Kyed

Når det lyder mega godt fra musiklokalet, er det ofte fordi Timmi giver den gas på et instrument. Timmi er skolens musiklærer og underviser desuden i dansk.

Rasmus Sparreager

Rasmus er alsidig, når det kommer til idræt og er altid klar på en konkurrence! Han underviser i medborgerskab, dansk og er med på SMS-linjen.

Louise Paulmann

Louise er storsmilende og har altid en plan. Hun underviser på teaterlinjen og står for kreativ uge, og desuden er hun skolens læsevejleder og studievejleder.

Rikke Jensen

Rikke er skolens studievejleder og underviser i dansk. Rikke kom i praktik på skolen i 2002, og hun har været her lige siden, så hun har historikken med!

Simon Hornhave

Simon er lærer på eSport-linjen og underviser også i matematik og fysik. Han brænder for både computerspil og fysisk aktivitet gennem forskellige sportsgrene.

Kasper Mortensen

Kasper M er lærer på SMS, han underviser derudover også matematik og fysik/kemi. Derudover er han svedig til alt med udeliv! 

Mathias Rosendahl

Mathias er timelærer på Esport. Han underviser også i Næstved Esport og læser til pædagog. 

Joakim Thun

Joakim elsker amerikansk bodbold, men han tackler også både engelsk og dansk i bedste stil. 

Christoffer

Christoffer lever af at undervise i dressur og har ryttere på landsplan såvel som hyggeplan. To gange om ugen underviser han vores elever i dressur. 

Dennis

Dennis er uddannet berider, avler springheste og er en aktiv springrytter. Han underviser i springning hver tirsdag. 

Kasper N

Kasper underviser på medielinjen som timelærer, derudover har han også sit eget medieselskab, hvor han laver fantastiske film… bl.a. skolens præsentationsfilm! 

Alvilda Paulmann

Alvilda er vores aften- og nattevagt. Til dagligt læser hun til sygeplejeske. 

Katja Kalunm

Katja er aften- og weekendvagt. Til dagligt arbejder hun hen imod at komme ind på politiskolen. 

Inge Hansen

Inge er aften- og weekendvagt. Til dagligt er læser hun til falckredder. 

Er du interesseret i at komme på besøg?

Er du interesseret i at komme på besøg?

rundvisning

Kontakt

Efterskolevej 8, 4750 Lundby

+45 55 76 71 03

adm@lundbyefterskole.dk