Skoleliv

For kommende elever (24/25)

Kære elever og forældre årgang 24/25

Denne side med informationer er til jer, der skal være en del af holdet i 24/25

Vi har allerede lagt forskellige dokumenter ud, som vi har brugt tidligere år. 

I første omgang er det naturligvis vigtig for jer at vide, at: 

Tilkendegivelsesgebyret på 6.000 kr. skal betales senest 1. december 2023. 

Der sendes en skabelon til en skoleudtalelse ud til alle i midten af december, som bedes sendes videre til barnets lærer.  

I februar/marts bliver alle elever inviteret til en samtale med en linjefagslærer, hvor eleven og læreren sammen kan få afklaret spørgsmål omkring linjefag, men også høre mere om skolen.

Nye Elevers Dag: Er søndag den 21. april fra kl. 10.00 til 12.30. Elever til det kommende skoleår får direkte besked. På denne dag mødes man i familiegrupper for første gang. Forældrene har infomøde med ledelsens imens, så alle er bedst muligt klædt på til at begynde på et godt skoleår.

Start og slut: Skoleåret 2024/2025 begynder søndag den 11. august  2024 og slutter onsdag den 25. juni 2025 med tranlokation og farvel.

Kommunikation mellem skole og hjem: Under skoleopholdet sker al kommunikation mellem skolen og hjemmet via skolens intranet Viggo. På denne side bliver dokumenter vedrørende skoleåret lagt, så man kun skal lede ét sted.

Skolekreds: Alle forældre er medlemmer af skolekredsen det år, deres barn går her. Som medlem af skolekredsen kan du deltage i skolens generalforsamling, oplysninger om denne sendes direkte til forældrene i skolekredsen.

Dokumenter

Kalender (24/25) Pakkeliste (24/25) Esport pakkeliste